Wij houden u op de hoogte van alle activiteiten die de NVVN voor haar leden organiseert. Een greep uit het veelzijdige NVVN-programma: de Nacht van de VN, Model UN (nabootsing besluitvorming VN), lezingen, samenwerking met studenten, cursussen, viering jubilea, Algemene Ledenvergadering, etc.

Verder krijgt u korting op de excursies die de NVVN organiseert, alsook op toegangskosten van onze evenementen door het jaar heen.

Bovendien voorziet de redactie van VN Forum u als NVVN-lid regelmatig van vooraankondigingen over de nieuwe artikelen. Daarnaast ontvangt u vanuit de redactie ‘nieuwssignalementen’: korte analyses, vers van de pers.

U heeft, wanneer u daar interesse voor heeft, ook de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de NVVN, en de idealen waar de vereniging voor staat.

De kosten zijn per jaar:

Volwassenen

45/per jaar

Jongeren tot 25

20/per jaar

Organisaties

80/per jaar

Hierbij treft u het lidmaatschapformulier aan en een machtigingsformulier indien u per incasso wenst te betalen. U kunt zich als lid of abonnee afmelden door een brief te sturen aan de NVVN via het adres hieronder.

NVVN Secretariaat
o.v.v. Lidmaatschap NVVN
Postbus 97867
2509 GH Den Haag

Als u niet kunt printen dan kunt u om lid te worden ook per post of per e-mail (info@nvvn.nl) de volgende gegevens aan het secretariaat doen toekomen: uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres. NVVN heeft als ING bankrekeningnummer:  NL26 INGB 000 585 6703.

Lidmaatschap

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Hierbij gaat u akkoord voor de automatische machtiging van het jaarlijkse bedrag
  • *lidmaatschap VN Forum: dit betekent dat u regelmatig een e-mail krijgt over de nieuwe digitale editie van VN Forum. Vanuit deze e-mail heeft u dan toegang tot de artikelen. De NVVN stuurt u dit bericht automatisch toe; het is uw eigen verantwoordelijkheid om deze e-mail te ontvangen. Bij blokkering van de afzender of afmelden van de e-mailservice, blijft u verplicht tot het betalen van het abonnementsgeld. U kunt zich als abonnee afmelden door een brief te sturen aan de NVVN via het adres dat u terugvindt op de website www.nvvn.nl/contact.