Wij houden u op de hoogte van alle activiteiten die de NVVN voor haar leden organiseert. Een greep uit het veelzijdige NVVN-programma: de Nacht van de VN, Model UN (nabootsing besluitvorming VN), lezingen, samenwerking met studenten, cursussen, viering jubilea, Algemene Ledenvergadering, etc.

Verder krijgt u korting op de excursies die de NVVN organiseert, alsook op toegangskosten van onze evenementen door het jaar heen.

Bovendien voorziet de redactie van VN Forum u als NVVN-lid regelmatig van vooraankondigingen over de nieuwe artikelen. Daarnaast ontvangt u vanuit de redactie ‘nieuwssignalementen’: korte analyses, vers van de pers.

U heeft, wanneer u daar interesse voor heeft, ook de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de NVVN, en de idealen waar de vereniging voor staat.

De kosten zijn per jaar:

Hierbij treft u het lidmaatschapformulier aan en een machtigingsformulier indien u per incasso wenst te betalen. U kunt zich als lid of abonnee afmelden door een brief te sturen aan de NVVN via het adres hieronder.

NVVN Secretariaat
o.v.v. Lidmaatschap NVVN
Eisenhowerlaan 128, 3527HJ, Utrecht

Als u niet kunt printen dan kunt u om lid te worden ook per post of per e-mail (info@nvvn.nl) de volgende gegevens aan het secretariaat doen toekomen: uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres. NVVN heeft als Triodosbank rekeningnummer:  NL35 TRIO 0320 0223 90.

Lidmaatschap

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Hierbij gaat u akkoord voor de automatische machtiging van het jaarlijkse bedrag
  • *lidmaatschap VN Forum: dit betekent dat u regelmatig een e-mail krijgt over de nieuwe digitale editie van VN Forum. Vanuit deze e-mail heeft u dan toegang tot de artikelen. De NVVN stuurt u dit bericht automatisch toe; het is uw eigen verantwoordelijkheid om deze e-mail te ontvangen. Bij blokkering van de afzender of afmelden van de e-mailservice, blijft u verplicht tot het betalen van het abonnementsgeld. U kunt zich als abonnee afmelden door een brief te sturen aan de NVVN via het adres dat u terugvindt op de website www.nvvn.nl/contact.